stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Veckända

Publicerad 2015-10-16 19:39:59 i stroke,

 
Igår en dimmig frostmorgon. Idag dammig sol med sommartemperatur i luften. Typ väderläget som brukar vara kring midsommar i Norrbottenskogen. Minus myggorna. Lurigt värre. Dagens förestatser störtade till marken med förvirring och trötthet, och nu börjar veckändan. Man känner sig helt väck hela helgen? 
Muntert läge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela