stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Rehabilitering

Publicerad 2015-08-17 08:48:00 i stroke,

I morgon börjar jag på egen planerad rehabilitering. Det blir halvtid på  neurorehab under fjorton veckor.
Det var vårdcentralens läkare som skrev remissen för att jag ska få jobba med att hantera stress bättre. Nu är det nära femton år sedan min stroke gick av stapeln och mycket har jag tränat bort och tränat upp sen dess. 
Trots all träning och allt jobbande i icke lugn miljö genom åren finns det lite störande svagheter kvar innanför hudsäcken. Därav är stresskänslighet och mental trötthet de mest efterhängsna.
Det blir ett äventyr, det blir det. 

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2015-08-18 22:08:19

Hoppas att du orkar med att skriva lite under tiden. Skulle vara roligt att få följa ditt äventyr. Lycka till

Svar: Försöker orka.
stroke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela