stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Jobbejobbejobb

Publicerad 2015-08-12 21:25:38 i stroke,

 
Vägen till jobbet kantas av vackert uppställd natur. Men också av stora rätvinkliga nybyggen som det ska bo folk i. Man längtar efter lite organiska former i allt det släta och rutiga. Som jugend för ett sekel sen, det skulle väl se fint ut i förorten? 
 
Jobbajobbajobba går bra och är intressant. Kollegor är bra krydda. Mitt rum är en tyst oas. Datorn går inte att koppla upp på de olika näten så jag har tät kontakt med olika supportpersoner i telefon. Ingen ger en lösning för allt. De är bra på att hänvisa vidare till ett nytt namn.  Den frustrationen kan jag inte hantera. 
Vill inte hantera den heller. Teknik ska fungera. De tar betalt för att det ska fungera. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela