stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Inte riktigt lyckat...

Publicerad 2015-08-12 21:14:13 i stroke,

...blev det då vi cyklade över en mil när det var lördag.
Det var badväder men vi skulle på födelsedagsfest i gröngräset.
När vi hämtade saker tre trappor upp för att fortsätta till kalaset hade någon stulit den fina perennen som väntade i cykelkorgen.
precis när vi började cykla hemåt om söndagen var det nya SL-kortet borttappat. En dag gammalt, 780 kr eller vad det nu kostar.
Letandet i lägenheter, i fickor och väskor, längs cykelvägar och i butiker och på gym tar aldrig slut.
Det blev inköp av ny fin blomma och för sen ankomst till tårtan. Nu blir det också inköp av nytt kort.
Eller en ruggig massa cyklande. 
 
 
 
Här försöker en mystisk insekt lägga beslag på sen nya gula klädnypan. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-09-26 21:43:50

Mindre roligt med tappat busskort!
Så roligt att du skrivit så många nya inlägg. Visste inte det. Vi stannade i sommarvistet till 16 sept. Nu har vi några veckor med nära och kära innan vi drar iväg 13 okt på vinterförvaring i vår lägenhet i Thailand. Ska titta in här då o då och kolla hur det är i Sverige med jobb och rehab. Är tacksam för att slippa bådadera.
Kram Eva O

Svar: Vi hann knappt prata i år. Men ses snart igen. Skicka länk till din blogg så kan jag läsa!
stroke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela