stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Fågelungarna

Publicerad 2014-07-25 23:25:00 i stroke,

 
De kläcktes, blev till en början fyra, senare tre. De var flygklara efter tio dagar ungefär.
en tog sats och flög ur boet rakt ner till avan och landade på vattnet flera meter ut. I stället för att drunkna paddlade den i land med hjälp av vingarna. Den satt i vattenbrynet en kvart alldeles stilla. Så kom trastföräldrarna och lilla ungen försvann in i gräset. Den sista ungen satt en stund bredvid boet och nästa gång vi tittade var den också borta. Nu övergick ansvaret till trastföräldrarna. Skönt. Kvar i boet finns ett okläckt  grönt ägg som minne. 
 
 
 Titta noga och upptäck trastungen i vattebrynet.

Kommentarer

Postat av: K

Publicerad 2014-07-26 13:13:24

Jag saknar dem!

Svar: Just det, jag också.
stroke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela