stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Våren kom stormandes

Publicerad 2007-04-11 22:16:38 i stroke,

sn? Annandag påsk.videungen Videung två dagar senare. Och tio grader varmare. Tussilago Tussi.DubbelcykelFörst trodde jag att jag fått ett stereo-synfel! Jewels cykel Blixten har fått en vän: En siamesisk tvillingcykel. Tror att den tillhör killen i De synskadades förening som brukar spela pingis i lokalen längst ner i kåken. Hans ledsagare får cykla bredvid. Jag blir så glad av att folk uppfinner sånt här! Fast jag undrar var hunden sitter? Eller springer han bredvid?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela