stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Målar sovrumsväggar vita. Bränner vid. Sviker barn.

Publicerad 2006-11-25 22:33:53 i att vara en mamma,

Dottern kommer och målar väggar. Jag fick i läxa att måla en vägg färdig i kväll. Inte målar jag. Gick genast till kompisen K och träffade hennes F som fyller 20 idag. Och marsvinen som fördubblat sej storleksmässigt sen jag såg dem. Tur att de inte blivit dubbelt så många också.

Blev trött av matbordskonversationen och orkade inte gå hem förrän efter en timme. Det tar på krafterna att hinna med när folk är flera stycken och pratar.
Marsvinen sa inget.

Inte målade jag när jag kom hem heller.  Igångsättningsknappen är ur funktion på mej.  Men jag kokade te och det GÅR FAKTISKT att bränna vid te-kastrullen!!!

Skrev en kontaktannons: " Långtidssjukskriven frånskild kvinna med lätt hjärnsläpp och stor trötthet söker..." Hur kul låter det? Jag la ner projektet.
När jag själv knappt har kontakt med mej själv?

Jag önskar mej en butler. En butler med kännedom om livets goda, som att kunna koka te utan att vidbränna.
Och en framtid inom det privata näringslivet.

Eller en katt.

I morgon ska jag måla. Man ska inte svika sina barn så där.

Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2008-01-10 10:32:58

Fick tips av min dotter om din blogg. Är 48 o har nyss fått stroke, nov -07. Den här stämmmer exakt med mig, skönt när någon förstår. Har inte orkat mig igenom allt än, men det kommer väl.
Det regnar igen och igen och igen, Göteborgsvinter..

Postat av: Britt-louise

Publicerad 2008-02-18 17:38:36

Hej hittade din blogg av en tillfällighet när jag sökte på självhjälpsgrupper. det kändes så fantastiskt att läsa allt som du skriver jag känner igen mig så.
även det om sonen som hörde av sig så sällan att man tror att man har hittat på dom.
jag är 57 år och fick min stroke för två år sedan,
jag hittade inte tillbaka till vad du skrev om självhjälpsgrupper men hur gick det blev det någon startad och allt sånt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela