stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Grabbarna tyngda av packning

Publicerad 2006-04-27 20:25:42 i att vara en mamma,

De här snyggingarna var publik i ABF-huset.

På väg till ett Fantasy-LAJV med fulla packningar; medeltidskläder, mjuka vapen, mat och sovsäckar. Det var en lättnad när de lämnade mitt vardagsrum och tycktes ha fått med sej allt utom godispapper och  tomma läskflaskor.
Lajvet handlar om kamp mellan de onda och goda i vanlig ordning.

Hemkomsten brukar handla om att duscha, tvätta, rensa upp och sova igen massor av timmars sömn i varm säng. Det tar dagar...att få ordningen återställd, om det någonsin lyckas.

Jag behöver veta var sakerna finns och inte ha för mycket samtidigt att plocka för då orkar jag inte fram till själva dammsugningen.
Det är MIN kamp mellan det ONDA röriga och det GODA strukturerade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela