stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Mitt i juli.

Publicerad 2017-07-15 18:45:11 i stroke,

 
Hej Läsekretsen. I alla fall hej alla ni tre som inte är spamrobotar i kommentarsfältet. 
Det går så bra nu. 
Sol ute och privatlivet och jag målar, oljar in och sågar sönder saker. Alltså; det vi oljar in och målar ska vara kvar i och på nya friggeboden. Det vi sågar sönder är emballaget den levererades i förra året. 
Det blev lika mycket skräp att sortera och återvinna som det blir stuga. 
Den här byggsjälvtrenden är resursslöseri och slöseri på tid och energi. Vi ska nöja oss med de skruttiga stugor och hem vi har. Inte bygga om och bygga nytt. Om det inte handlar om att ge bostadslösa möjlighet att bo förstås. 
Svårast är att köpa rätt sorts färg har jag märkt. svårt är också att minnas var man lagt verktyg ovh vad man just höll på med. 
Men det blir nog rätt till slut. Kanske blir det klart också. Eller inte. 
 

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela