stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Hej lilla läsekretsen.

Publicerad 2016-08-16 07:11:29 i stroke,

Blogg.se har börjat med en ny app som jag provar att skriva lite i här. Ibland får jag lust att återuppta skrivandet och det brukar vara två anledningar att jag inte fortsätter:
1 Bloggverktyget är förändrat och svårt att känna sig bekväm med att jobba med.

2 Namnet Stroke förpliktigar att hålla sig till ämnet. Men efter 15 år har jag sällan mycket att rapportera från strokerehabvärlden. Vill skriva om annat.

Nu provar jag här lite igen. Vi får se.

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela