stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Om du var en gata?

Publicerad 2009-02-08 19:29:16 i Allmänt,

- Om du var en gata, vilken skulle du vara då? frågade Kjell Alinge i tv.

Jag började genast tänka.

Drottninggatan i Stockholm? Nej, för full med folk.

Vasagatan? Nej, rak och trist.

Götgatspuckeln? Neeeej. För mainstream.

Oxford str i London? Och om det snöar då? De har ju inte snöröjning. Man skulle få orsaka massor av olyckor.

La Ramblas i Barcelona? Med alla tiggarna? Nej.

Jag skulle nog helst vara The Yellow Brick Road i Trollkarlen från Oz om jag fick välja. Och det skulle krävas ett par röda skor för att få trampa på mig.

Eller Highway to Heaven?

Eller There´s a Moon over Bourbone Street... Och det skulle krävas en sånginsats av Sting varje gång någon trampade på mig. (Dan Ekborg kan den också, och Peter Karlsson).

Fniss: varför inte Abbey Road??? Vilka skulle gå på en då?Idag tror jag en gammal vän fr förr som gjorde bort sig o försvann fyller 50 i sin exil. Grattis på dig. 


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-09 10:40:37

Jo, den "bortgjorda" fyllde 50. Tack för grattis! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela