stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Nollgradigt och snöoväder!

Publicerad 2009-02-22 19:33:31 i Allmänt,

 Min mammas hus på 70-80-talet. Nu 2009 gulmålat med snöbuskar. Hon hade avskytt snön. Rollatorn gick trögt i snö. En skolgårdens skräckdag i morgon, tur att det är sportlov.
Endast fritidsbarnen pepprar ner varandra med snöbollar.

Jag blir på übergott humör av snön och minns Jonas Gardell: "Ät aldrig gul snö!"Födelsedagskalaset jag var på idag hos Y innehöll ingen tårta, vilket var en befrielse. Man åt fruktsallad och känner sig som en överlevare.
Jag gav Y en gul ros med blåbärsris till. Glömde ta bevisfoto.


Oj vilken stor text jag kan göra. Vet inte vilken knapp jag tryckte på.Kommentarer

Postat av: renee

Publicerad 2009-02-23 02:12:51

hitta din blogg av en ren tillfällighet. jag är 20 år gammal tjej från luleå. fick en stroke april -08 (då jag endast var 19 år gammal) vet hur det känns.. jaja hoppas du mår bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela