stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Oj det går bra här.

Publicerad 2008-05-15 21:56:39 i Arbetsminesträning,

Nu är hallen klar nästan. Mr Noggrann har varit här hela kvällen. Vi beundrade vårt verk   särskilt i tapethörnen. Så rött och så slätt.
Sladdarna spikade och trådlösa uppsatt under taket.
Speglarna och konsten är kvar att hänga upp men man måste ju hinna tänka efter?

Pluras Svarta blogg kommer ut som bok såg jag. Den vill jag ha.
Skugges bloggbok tar ju slut.

Och eftersom bloggen inte funkar att skriva med MMS blir det inget bloggande från skogen i sommar så jag kommer att ha abstinens och sparka runt och se uppriven ut mellan tallarna.  Blogginens.

Nu fick jag ro i själen av att göra en argblogg så nu har jag ingen ilska att skriva om. Hur gör man då?
Synd.

Resultatet av Arbetsminnesträningen blev att jag ökade arbetsminnesindex med 23 enheter. Vilket är medelvärdet för ökning.
Jag blev grymt bra sista dagarna och Roboracing-tävlingen sista dagen ska vi bara inte tala om! Den gick i taket! Fast då fick jag ju hjälp av en nioåring på skolan med att köra den. SJälv är jag ju som sagt inte kompatibel med piltangenterna.

Sen hade jag översvämning av energi i hjärnan och nu återgår väl allt till normalvardag skulle jag tro?

Nu vet jag vad en tant som jag gör: sover och läser.
Inte virkar vi spetsar.

Kommentarer

Postat av: Åsa Hedberg

Publicerad 2008-05-16 19:39:03

När kommer nästa tävling? Vem vann den förra? Åsa

Postat av: Åsa Hedberg

Publicerad 2008-05-17 11:02:12

Ulf Löfgren som skrev en lång rad Ludde-böcker har fått stroke två gånger, gör inga böcker längre, jag hör honom i radio just. Född 1931. Han borde vara 76 år.
Ludde-böckerna var dom bästa när mina barn var små.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela