stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Ingen blogg i sommar.

Publicerad 2008-05-10 19:15:37 i Arbetsminesträning,

Fasa och förtvivlan!
Blogg.se som har det här bloggverktyget har lagt ner mobil-bloggsfunktionen.
Vad ska jag då göra i skogen i åtta veckor?
Alla bilderna? Varför ska jag ta dem?
Alla tankarna? Ska de bara fladdra rakt upp i rymden?
Tråkigt.

Nu ska här bli en lugn kväll i tevesoffan med bromsen i.
Det var några alldeles för snabba dygn i veckan.

Man ska akta sig noga så man inte måste börja städa.

Robomemo 23 gick lugnt och värdigt till. D v s, jag blev inte arg. Resultatet är stabilt ungefär. Och nu skådar jag slutet: två gånger träning till, sen är det klart.
Sen kan arbetsminnet somna in i den vanliga såsen till hjärna igen.
Men tomt blir det.

Dagens Nyheter- projektet fortgår. Jag läser och sorterar bort. Det är synd om journalisterna. Jag tror de blir gladare om de gör varsin blogg i stället och ger upp det där seriösa.

(Som om inte den här bloggen vore seriös?)

(?)

Kommentarer

Postat av: annannan

Publicerad 2008-05-11 19:54:22

Männn! (som min värmländska lillkusin sa när hon verkligen var liten) - så kan det ju inte vara!! Finns ingen granne med modem? Annars låtter åtta veckor med älven bra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela