stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Publicerad 2008-06-29 15:06:40 i Arbetsminesträning,

MMS

Kraftverksdamm. Jag ser era kommentarer kan inte svara. Värmande i regnskogen. Två av tre inlägg här blir aldrig publicerade. Har ERA redan börjat rensa ut bland bråten? Nu finns Eu-förslag om att vi ska registreras också vi Bloggare. Då tror de att de kan hålla ordning på oss. Men vad trött jag blev. Ska vi fylla i blanketter för varje tanke vi tänker? Och få en smäll på nosen för varje idé? Orka orka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela