stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Sol äntligen och ...

Publicerad 2007-11-24 13:53:17 i stroke,

...igår fick man god italiensk middag lagad i egnaköket av dottern. Och syster min kom. Vi hade Go-Kvällmiddag: Vi fick inbjuda två gäster var till middagen och vi bestämde att den ägde rum i den där byn i Italien som varit i teve i veckan. Där gamla människor odlar och bakar och gör god mat.
De inbjudna blev:
Bob Hansson (men ENDAST för diktuppläsning - inte konversation),
Mormor Anna. cigaretter, ironiska komentarer och vasst skarpsinne. (Jag saknar henne!!!)
Min morfarsfar som var skollärare i Övre Soppero för 100 år sen. Jag vill veta om teveserien Frufritt verkligen stämmer. ÄR samerna sådär?
Farfarn i filmen Kapten Corellis Mandolin.
Mikael Karlsson för att han är trevlig och väldigt bra på munspel.

Och så en till....jag glömde? Vem var det?
Jo:
AMANDA, 3 år, som förmodligen inte kom att vilja konversera och inte satt så länge vid bordet heller. Men är en fin människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela