stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

alla fick lalla

Publicerad 2006-12-10 18:50:37 i stroke,

mörker överskola

Strokeföreningen hade jullunch idag. Många pensionärer och mycket mat. Trubadurerna var praktiska eftersom de höll sej till mest 40-talssånger. Det blev faktiskt allsång lite lagom. En del sånger mindes de inte texten till och då fick alla lalla. Då klarar jag att sjunga med. Ett sött litet luciatåg kom och fnittrade och sjöng så tårarna rann på publiken.

Livet. En rätt underhållande anordning mellan födsel och död.  Vad skulle man annars roa sej med under tiden?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2006-12-10 21:42:58

Trevligt med luciatåg.
Jag har också deltagit i ett sådant ikväll med 29 mer eller mindre sångglada 6-7-8-9-åringar, utklädda till många Lucior, få tärnor, ännu fler tomtar och en modig pepparkaksgubbe.
Jag höll mig snett bakom granen med min gitarr där det fanns lite ljus för ackorden. Allt förflöt som det skulle och sen fick vi lussefika och köpa lotter med vinst på varannan. Bara två veckor knappt till jullov och sen börjar nerräkningen för sommarlovet och besök i sommarparadiset.
Ha en trevlig jul och gott nytt år och hälsa till de dina! / Eva O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela