stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Adventspyssel

Publicerad 2006-12-03 21:39:29 i Allmänt,

pyssel

Adventspyssel.

Mera advenstpyssel.

julpyssel

Vi brukar baka pepparkakor och tävla om vem som gör bäst. Jag vinner inte. Men jag har idag ätit upp mina bidrag och de hade en  vinnande smak. (Det är jag som är domare i tävlingen. Fullständigt mutbar och lättövertalad. Jag ärvde posten efter min mamma.) Det finns dock en oskriven men strikt regel: Den yngsta vinner alltid. Hon blev  mycket glad.

Joels bidrag som jag blev tvungen att diskalificera pga gräddningsregel-brott. Han gräddade en gång extra och GRILLADE en gång.

De funktionshindrade djuren och ängeln med bara en vinge har bokstäverna J E W E L  - Joel på engelska. Jag blev tvungen att diskvalificera bidragen eftersom han bröt mot gräddningsregeln och grillade dem efter gräddning nr 2.  Bidraget heter: Hata djuren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela