stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Minnet av hur man gjorde.

Publicerad 2005-11-25 22:38:13 i Allmänt,

Det tog halva dagen att minnas hur man hittar in här igen.

I köket ligger julsakerna spridda över bord och stolar. Snabbt tog jag fram dem men sen blev det inget beslut om var stjärnan ska hänga eller var elssjusstaken ska stå.
Varje gång jag kommer in i köket blir jag förvånad: -Ja visst ja, det där höll jag på med.

Ringde sonen och frågade vad jag ska börja med. Han skrattade.

Nu ligger allt kvar över natten. I morgon kommer skerna väl upp på sina platser. Antagligen kommer sonen förbi och hjälper till.

Julstämning.

Första inlägget

Publicerad 2005-11-24 21:42:58 i Allmänt,

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Maria och hade stroke för fem år sedan. Då var jag lite över 40. Här ska jag berätta hur livet blev och hur det går till att lära sej fungera på nya sätt i liv nr 2.

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela