stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Listor

Publicerad 2015-09-26 07:44:36 i stroke,

Rehabiliteringen kom till jobbet och utforskade min arbetsmiljö.
Det råkade vara den lugnaste dagen i skolans historia.
Men vi gick bara genom min del av huset för jag var obetänksam och undvek de delar där det ärmest yngre barn och mycket ljud. 
Nu ska jag skriva listor.
Göra en sak i taget. 
Flytta bort saker hemma
för att bara se dem när jag ska använda dem. 
Jobbsaker alltså. 
 
Ja ni, intentionen finns. 
Motorn vet jag inte.
Om den finns. 
 
I mitt huvud dyker en önskan om ett sånt där minimalistiskt hem upp, där inga papper ligger framme och var sak har sin plats I ett skåp med vit slät dörr. 
Sån skulle jag vilja vara själv som person, minimalistisk, ordning utanpå och gärna tomma vita utrymmen inuti. Ingenting som skramlar och skaver.
Om det blir tråkigt? 
Förmodligen. 
 
Såna är ni väl, Läsekrets?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela