stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är fjorton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Snart så...

Publicerad 2014-06-14 23:14:29 i Allmänt, stroke,
Kan man inte få sommarlov när vägen till jobbet kantas av sånt här?
Man har ju en älv att hålla koll på hundra mil norrut.
Storstan klarar sig utan en som inte behöver höra och se mer av den på ett tag nu.
I morgon ska jag torka golv.

Kommentarer

Postat av: Elin Karlsson

Publicerad 2014-06-17 05:37:48

åh vad jag är glad att jag fann denhär bloggen! i 3,5 år har jag mått jättedåligt och inte förstått varför men nu äntligen har jag hittat ett nytt ord "hjärntrötthet" och allt faller på plats! jag fick en subarachnoidalblödning 5 timmar efter jag födde min son 2011. jag var 23 år och efteråt har jag haft sömnbehov på ca 14 timmar per dygn. läkare man berättar detta för säger då "alla småbarnsföräldrar är trötta, här får du lyckopiller" men nu förstår jag bättre vad det handlar om :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela