stroke

Bloggen startade i november 2005. Livet efter en stroke i yngre ålder: Jag var 42 år gammal, det är arton år sedan. Numera är jag tillbaka i jobb på deltid. Tränar på att ordna livet med hjärntrötthet så att det fungerar tillräckligt bra. God enough. Vis av upplevelserna av att få "dolda nedsättningar" och lära sig hantera dem och träna bort en del skriver jag här. Från början skrev jag på uppdrag av strokeföreningen i Stockholm.

Möjlighet och eller risk

Publicerad 2013-10-21 14:54:53 i Allmänt, stroke,


Cirkus Cirkör: Wear it like a crown. Tombola med möjligheter och risker. Jag snurrade fram Gå vilse som möjlighet och Lära som risk. Så blir det ju alltid, tänkte jag. Man virrar till det och måste lära av misstaget. 

Kommentarer

Postat av: Garbooh

Publicerad 2013-10-21 20:31:31

Man borde ha en sådan hemma. Med lite chanser och risker. Så man lever innan det är försent. Faktiskt.

Svar: jJa och börja varje morgon med att snurra fram dagens möjlighet och dagens risk. Så kanske man kan agera kraftfullt. Det finns alltid en mixing point där att sträva till.
stroke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

stroke

Jag hade STROKE år 2000. Har lite dolda funktionsnedsättningar kvar. Jobbar deltid som special / tal-pedagog. Jag visar inga DAGENS OUTFIT eller produktplaceringar. Kommentera gärna. Köp ingenting. Bloggen är ekologisk. Energin den drivs med kommer från Luleälven.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela